Ağu

İstanbul Lisesi Okul Aile Birliğinden burs alan öğrencilerimizin her eğitim-öğretim yılı başında başvurularını yenilemesi, evraklarını güncellemesi gerekmektedir. Yeni burs başvurusunda bulunacak öğrencilerimizle, bir önceki eğitim-öğretim yılında burs alan öğrencilerimizin aşağıdaki evrakları hazırlayıp burs komisyonu tarafından incelenmek üzere Okul Aile Birliğine teslim etmeleri rica olunur. Son başvuru ve evrak teslim tarihi 19 Eylül Çarşamba günüdür.

Tem

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı LGS sonuçlarına göre okulumuza yerleşen öğrencilerin, 31 Temmuz’dan itibaren okulumuza gelirken aşağıdaki evrakları yanlarında getirmeleri rica olunur.

1. Anne,Baba ve Öğrenci Nüfus cüzdan fotokopileri

2. Anne ve Babaya Ait Birer Adet Vesikalık Fotoğraf

3. 6 Adet Öğrenci Vesikalık Fotoğrafı

4. 5 Paket A4 Fotokopi kağıdı

Okulumuz hakkında bilgi almak isteyen veliler için tanıtım gün ve saatleri aşağıdaki gibidir.

27 Haziran - 13 Temmuz 2018 tarihleri arasında hafta içi her gün Saat 11:00 - 13.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Şbt

“Geniş Aile” dizisinin Ulvi’si Bülent Çolak ile, 21 Şubat Çarşamba günü Celal Ferdi Konferans Salonu’nda söyleşi yapılacaktır. Herkesi bekleriz.

Bu yıl 8.´si düzenlenen BİLİM HAFTASI ETKİNLİKLERİ 15 Ocak Pazartesi saat 10.00´da Celal Ferdi Salonu´nda düzenlenen açılış töreni ile başlamış oldu. Etkinliklerde Deneyler, Atölyeler ve Söyleşiler gerçekleştirilecektir.

Değerli Velilerimiz, 1. Dönem Veli Toplantımız 01 Aralık Cuma günü saat 14:00´da yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Okulumuz öğrencilerinin çıkardığı yayınlardan biri olan EFSAH III yayınlandı. Okumak için aşağıdaki resme tıklayınız.

Ağu

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı TEOG sonuçlarına göre okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, 14 Ağustos’tan itibaren  okulumuza gelirken aşağıdaki evrakları yanlarında getirmeleri rica olunur.

1. Anne,Baba ve Öğrenci Nüfus cüzdan fotokopileri
  2.  1´er Adet Veli Vesikalık Fotoğrafı (Anne ve Baba)
  3.  6 Adet Öğrenci Fotoğrafı
  4.  5 Paket A4 Fotokopi kağıdı (Yıl içi etkinliklerde kullanılmak üzere)

2017 TEOG yerleştirme sonuçlarına göre okulumuza kayıt hakkı kazanıp pansiyondan yararlanmak isteyen;

KIZ öğrencilerimizin, CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ´ne 21-25 Ağustos tarihleri arasında şahsen başvurmaları gerekmektedir.

ERKEK öğrencilerimizin ise ÇAPA FEN LİSESİ´ne en geç 5 EYLÜL tarihine kadar şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru ve kayıt için ilgili okulların sitelerini incelemeniz rica olunur.