OKUL AİLE BİRLİĞİ BURSLARI HAKKINDA!!

İstanbul Lisesi Okul Aile Birliğinden burs alan öğrencilerimizin her eğitim-öğretim yılı başında başvurularını yenilemesi, evraklarını güncellemesi gerekmektedir. Yeni burs başvurusunda bulunacak öğrencilerimizle, bir önceki eğitim-öğretim yılında burs alan öğrencilerimizin aşağıdaki evrakları hazırlayıp burs komisyonu tarafından incelenmek üzere Okul Aile Birliğine teslim etmeleri rica olunur. Son başvuru ve evrak teslim tarihi 19 Eylül Çarşamba günüdür.

İSTANBUL LİSESİ

BURS TALEBİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

a)  Burs Talep Formu

b)  Öğrenci belgesi

c)    Nüfus cüzdanı fotokopisi

d)  Öğrencinin akademik başarı (transkript veya bir önceki eğitim-öğretim yılına ait karnesi) ve diğer başarılarına ilişkin belgeler

e)    Ailenin gelir durumunu gösteren belge

( çalışanlar için maaş bordrosu, emekliler için aylık maaşı gösteren belge, hiçbir geliri olmayan anne ve baba için SGK’dan anne ve baba adına kayıt olmadığına ilişkin belge veya muhtarlıktan alınacak fakirlik ilmuhaberi, https://www.turkiye.gov.tr adresinden anne ve baba adına mal varlığını gösterir belge, serbest çalışanlar için gelir vergi beyanname fotokopisi)

f)    Varsa okuyan kardeşlerin öğrenci belgeleri

g)   Nüfus Müdürlüğünden alınacak olan ailede oturan birey sayısını gösteren Nüfus kayıt örneği

h)  Anne, baba üzerine kayıtlı araç ruhsat fotokopileri

i)      Kira kontratı

j)     Sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki faaliyet ve yetkinliklerine ilişkin belgeler ile uygun bulunan diğer belgelerin sunulması gerekmektedir.

Yayın: 01.08.2018 - Güncelleme: 01.08.2018 09:49 - Görüntülenme: 1436