Fiziki Durum

Fiziki durum

Halen eğitim-öğretimi sürdürmekte olduğumuz okul binamız 4 katlı tek blok halinde olup, 16,000 metrekarelik bahçe içerisinde yer almaktadır.

Okulumuzda 4 fizik, 3 kimya, 2 biyoloji, 1 fen bilgisi, 3 yabancı dil, 2 bilgisayar olmak üzere toplam 15 laboratuar, 35 derslik, 2 spor salonu, 2 konferans salonu bulunmaktadır.

Birimler arası haberleşme ve bilgi alışverişi birimlerden sorumlu müdür yardımcıları tarafından yapılmaktadır.

Alman Bölümü ile iletişimi sağlamak amacıyla bir tercüman personel görevlendirilmiştir.

Zümre Başkanları ile çeşitli zümreler arasındaki koordinasyon sağlanmaktadır.

Okulun çeşitli birimlerinde çalışan personelin görev tanımları yapılarak ilgili müdür yardımcıları tarafından takibi yapılmaktadır.

Teknolojik Düzey

Okulumuzda her sınıfta ve laboratuarda bilgisayar ve projeksiyon cihazı bulunmaktadır. Ayrıca laboratuarlarda da Akıllı Tahta bulunmaktadır. Bunun yanında 2 adet BT sınıfı bulunmaktadır.

Okulumuzda 39 adet projeksiyon cihazı ve 77 adet bilgisayar bulunmaktadır.

Bunun yanında 3 adet ADSL bağlantısı, 17 adet yazıcı, 5 adet tarayıcı, 10 adet hoparlör, 1 adet optik okuyucu, 10 adet UPS, 6 telefon hattı, 3 fotokopi makinesi, 5 adet tepegöz, 20 ofis yazılımı, 1 Bordro muhasebe yazılımı, 1 eğitim yazılımı bulunmaktadır.

Tüm idari personel ve öğretmenler bu teknolojik donanımları kullanıcı düzeyinde kullanabilmektedir.

Yayın: 07.12.2012 - Güncelleme: 09.10.2017 23:42 - Görüntülenme: 4630