İEL Sinema Kulübü´nün organizasyonluğunu yaptığı "SAVAŞ DİNÇEL FİLM HAFTASI"´nda bu sene konsept YEŞİLÇAM oldu. Kalplerimizi sevgi, yüzlerimizi tebessüm ile dolduran seçme Yeşilçam Filmlerini birkez daha hatırlama fırsatı bulduk.

´Bir Yudum İnsan´ programı gibi birçok önemli belgeselde imzası bulunan gazeteci-yazar Nebil Özgentürk ileBelgesel üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

TRT Spor kanalının değerli yorumcularından Cem Dizdar Sportfest kapsamında okulumuzdaydı.Öğrencilerimizle spor yazarlığı üzerine bir atölye çalışması yapan ve spora dair çok keyifli ve faydalı bir söyleşi gerçekleştiren Cem Dizdar´a çok teşekkür ediyoruz.

21. Türkiye Felsefe Olimpiyatları okulumuzda gerçekleşti. 4 Aralık Pazar günü saat 09:00´da öğrencilerin yoklama ile içeri alınması ile başlayan maraton, saat 14:30´da katılım belgelerinin dağıtılması ile sonuçlandı. Öğrencilerimiz dört saatlik sınav maratonunda iken katılımcı öğretmen ve velilerimiz okulumuz konferans salonunda beyin fırtınası yapıyordu. Doç. Dr. Muttalip ÖZCAN´ın konuşmasından sonra Prof. Dr. Teoman DURALI konuşmasını yaptı. Soru-Cevap kısmıyla söyleşiler tamamlandı. Katılımcı öğrenci ve okullara katılım belgeleri dağıtıldı.

KÜLTÜR HAFTASI Etkinlikleri kapsamında Yazar Hakan BIÇAKÇI ile okulumuz kütüphanesinde Edebiyat üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik.

DÜNYA FELSEFE GÜNÜ münasebetiyle okulumuz felsefe öğretmeni ERCAN ZORTUNA öğrencilerle küçük bir sergi açtı ve felsefenin hayatımızdaki yeri ve önemi üzerine söyleşi yaptı.

Türk milletinin büyük kɑhrɑmɑnı Gɑzi Mustɑfɑ Kemɑl Atɑtürk’ü vefɑtının 78. yıl dönümünde sɑygı ve rɑhmetle ɑnıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı.

A-Spor Takım Oyunu Programı yorumcularından Erman Toroğlu ve Serkan Korkmaz Sportfest kapsamında öğrencilerimizle spor üzerine eğlenceli bir söyleşi gerçekleştirdiler

2016 Rio Olimpiyat Oyunlarında Serbest Güreşte Altın madalya kazanan sporcumuz Taha Akgül´ü okulumuzda ağırladık.Öğrencilerimizle güzel bir söyleşi gerçekleştiren Taha Akgül ´e teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda görev yapmış olan tüm öğretmenlerimize katkılarında dolayı teşekkürü bir borç biliyor ve her biri alanında uzman öğretmenlerimizle eğitim kalitemizin çıtasını daha da yukarı taşıyacağımıza inanıyoruz.

Rio Olimpiyat Oyunlarında taekwando dalında ülkemize bronz madalya kazandıran değerli sporcumuz Nur Tatar okulumuza gelerek öğrencilerimizle çok eğlenceli bir söyleşi yaptı.Sportfest komitesine de röportaj veren Nur Tatar öğrencilerimize,başarılı olmak için çok çalışmak ve asla vazgeçmemek gerektiğini söyledi.

Okulumuz kütüphanesini mezunumuz Adnan Öcalgiray Beyin sponsorluğunda yenilendi. Öğrencilerimize hayırlı olsun.

Ağu

1938 Mezunumuz Mehmet Seyfettin Cahit Südor ve damadı mezunumuz Mehmet Betil Beyleri okulumuzda ağırladık.