6. Numune-i Terakki Bilim Günleri bu yıl 19-20-21 Ocak tarihlerinde Dr. Müh. Rıfat Yenidünya İEL´86 anısına yapıldı.

Gazeteci-Şair ve Yazar Hilmi Yavuz  14 Aralık 2015 pazartesi günü okulumuz Celal Ferdi Gökçay Konferans salonunda öğrencilerimizle "Edebiyat ve Şiir " konulu bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Söyleşinin bitiminde öğrencilerimizden gelen soruları da cevaplayan  Hilmi Yavuz ardından öğrencilerimiz için kitaplarını imzalamıştır.

Felsefe Öğretmenimiz Ercan ZORTUNA ve İEL Felsefe Ekibi bu yıl Robert Kolej´de düzenlenen Dünya Felsefe Günü Etkinliğine katıldı.

16 Aralık 2015 çarşamba günü yapılan "Sağlık ve Hijyen "seminerinde Marmara Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim dalı öğretim üyesi Doç.Dr.Seyhan Hıdıroğlu  hazırlık ve 9.sınıf kız öğrencilerimizi bilgilendirmişlerdir.

Öğrencimiz ABDULLAH SALİH BUDAN

2015-LYS MF-4 TÜRKİYE (2.) İKİNCİSİ

2014-2015 Abitur Diploma Töreni 02 Haziran 2015 Salı günü yapıldı.

May

29 Mayıs 2015 Cuma günü yapılacak olan mezuniyet törenimizi onurlandırmanızı rica ederiz.

Mrt

2015 YGS-2 500 TAM PUAN ALAN GURURUMUZ BURAK ARINALP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN DR. MUAMMER YILDIZ MAKAMINDA KABUL EDİP KUTLADI.

Mrt

12. Sınıf öğrencimiz Burak ARINALP YGS-2 de TÜRKİYE 1.si, YGS-1 de TÜRKİYE 3.sü olmuştur. Öğrencimizi bu başarısından dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Hikmet KONAR

İstanbul Lisesi Müdürü

Mrt

15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ´na girecek öğrencilerimize başarılar dilerim.

Hikmet KONAR

İstanbul Lisesi Müdürü