Şbt

Gastronomi Kulübü öğrencilerimiz Danışma öğretmenleri Neşe Bozkurt´la birlikte okul mutfağında Browni Damla Çikolatalı Kurabiye yaparak okuldaki öğrenci arkadaşları ile paylaştılar.

Şbt

ŞEHİR ve MEDENİYET DERSLERİ´nin birincisi 15 Şubat  Pazartesi günü okulumuzda YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Öğretim Üyesi Doç Dr. Ebru ERDÖNMEZ´in katılımı ile gerçekleşti. Doç Dr. Ebru ERDÖNMEZ öğrencilerimizle "KENT, MİMARİ ve TOPLUM" üzerine bir söyleşi yaptı.

Şbt

13 yıl önce “Türk Sinemasının Geleceği Aranıyor!” sloganı ile başlatılan yarışmamız bu yıl da tüm hızıyla devam ediyor. Bu yılki ödülleri birinciye 3000 TL, ikinciye 2000 TL, birinciye 1000 TL olarak belirlenen yarışma yine genç sinemacıları alanında yetkin sinemacılarla buluşturmayı hedefliyor.

6. Numune-i Terakki Bilim Günleri bu yıl 19-20-21 Ocak tarihlerinde Dr. Müh. Rıfat Yenidünya İEL´86 anısına yapıldı.

Gazeteci-Şair ve Yazar Hilmi Yavuz  14 Aralık 2015 pazartesi günü okulumuz Celal Ferdi Gökçay Konferans salonunda öğrencilerimizle "Edebiyat ve Şiir " konulu bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Söyleşinin bitiminde öğrencilerimizden gelen soruları da cevaplayan  Hilmi Yavuz ardından öğrencilerimiz için kitaplarını imzalamıştır.

Felsefe Öğretmenimiz Ercan ZORTUNA ve İEL Felsefe Ekibi bu yıl Robert Kolej´de düzenlenen Dünya Felsefe Günü Etkinliğine katıldı.

16 Aralık 2015 çarşamba günü yapılan "Sağlık ve Hijyen "seminerinde Marmara Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim dalı öğretim üyesi Doç.Dr.Seyhan Hıdıroğlu  hazırlık ve 9.sınıf kız öğrencilerimizi bilgilendirmişlerdir.

Öğrencimiz ABDULLAH SALİH BUDAN

2015-LYS MF-4 TÜRKİYE (2.) İKİNCİSİ

2014-2015 Abitur Diploma Töreni 02 Haziran 2015 Salı günü yapıldı.

May

29 Mayıs 2015 Cuma günü yapılacak olan mezuniyet törenimizi onurlandırmanızı rica ederiz.