2014-2015 Abitur Diploma Töreni 02 Haziran 2015 Salı günü yapıldı.

May

29 Mayıs 2015 Cuma günü yapılacak olan mezuniyet törenimizi onurlandırmanızı rica ederiz.

Mrt

2015 YGS-2 500 TAM PUAN ALAN GURURUMUZ BURAK ARINALP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN DR. MUAMMER YILDIZ MAKAMINDA KABUL EDİP KUTLADI.

Mrt

12. Sınıf öğrencimiz Burak ARINALP YGS-2 de TÜRKİYE 1.si, YGS-1 de TÜRKİYE 3.sü olmuştur. Öğrencimizi bu başarısından dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Mrt

15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı ´na girecek öğrencilerimize başarılar dilerim.

Şbt

16-24 ŞUBAT 2015 tarihleri arasında yapılacak olan ABİTUR Sınavına girecek öğrencilerimize başarılar dilerim.

İstanbul Lisesi Müdürü

“Parçacık Fiziğinin Büyüsü” adlı MINT-EC kampına katıldık.

Ülkemize hayırlı, vatansever, aydınlık bireyler yetiştirmiş olmasıyla gurur duyduğumuz İstanbul Lisemiz, 131 yıl önce bugün Numune-i Terakki adı ile kuruldu. Kuruluş yıldönümümüz kutlu olsun.

İstanbul Lisesi Müdürü

12 Aralık 2014 Cuma günü saat 13.00´te Öğretmen-Veli görüşmesi okulumuzda yapılacaktır. Bilgilerinizi rica ederim.

Abdullah MOLLAOĞLU

İstanbul Lisesi Müdür V.