Bu yıl 8.´si düzenlenen BİLİM HAFTASI ETKİNLİKLERİ 15 Ocak Pazartesi saat 10.00´da Celal Ferdi Salonu´nda düzenlenen açılış töreni ile başlamış oldu. Etkinliklerde Deneyler, Atölyeler ve Söyleşiler gerçekleştirilecektir.

Değerli Velilerimiz, 1. Dönem Veli Toplantımız 01 Aralık Cuma günü saat 14:00´da yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Okulumuz öğrencilerinin çıkardığı yayınlardan biri olan EFSAH III yayınlandı. Okumak için aşağıdaki resme tıklayınız.

2017 TEOG yerleştirme sonuçlarına göre okulumuza kayıt hakkı kazanıp pansiyondan yararlanmak isteyen;

KIZ öğrencilerimizin, CAĞALOĞLU ANADOLU LİSESİ´ne 21-25 Ağustos tarihleri arasında şahsen başvurmaları gerekmektedir.

ERKEK öğrencilerimizin ise ÇAPA FEN LİSESİ´ne en geç 5 EYLÜL tarihine kadar şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru ve kayıt için ilgili okulların sitelerini incelemeniz rica olunur.

Ağu

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı TEOG sonuçlarına göre okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, 14 Ağustos’tan itibaren  okulumuza gelirken aşağıdaki evrakları yanlarında getirmeleri rica olunur.

1. Anne,Baba ve Öğrenci Nüfus cüzdan fotokopileri
  2.  1´er Adet Veli Vesikalık Fotoğrafı (Anne ve Baba)
  3.  6 Adet Öğrenci Fotoğrafı
  4.  5 Paket A4 Fotokopi kağıdı (Yıl içi etkinliklerde kullanılmak üzere)

Okulumuz hakkında bilgi almak isteyen veliler için tanıtım gün ve saatleri aşağıdaki gibidir.

Mrt

Medipol Üniversitesi İletişim Fakültesi ile İşbirliği Protokolü imzaladık. Öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda İletişim, Kişisel Gelişim ve Radyo-Tv Sinema alanlarında eğitimler, seminerler ve workshoplar gibi etkinliklerde bulunmayı planlamaktalar. Ayrıca fakültelerindeki tüm stüdyoları öğrencilerimizin kullanımına açaçaklarını taahüt ettiler. Kendilerine şimdiden teşekkür ederiz.