Sayın Velilerimiz, 2. Dönem Veli Toplantısı 7 Nisan 14:00´te yapılacaktır.

Okulumuz Sinema Kulübü, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo – Televizyon ABD Başkanı Prof. Dr. Ceyhan Kandemir yönetiminde 2 hafta sürecek olan “FİLM ATÖLYELERİ” düzenleyecektir. 4,5,11,12 Ocak Tarihlerinde düzenlenecek et-kinliklere tüm öğrencilerimiz davetlidir.

İEL Kültür Ekibi, Gazeteci ve Belgesel Yönetmeni Nebil ÖZGENTÜRK ile 4 Ocak Çarşamba günü saat 14.20´de okulumuz kütüphanesinde keyifli bir söyleşi gerçekleştirmeyi planlamaktadırlar. Tüm öğrencilerimiz davetlidirler.

İstanbul Erkek Lisesi Spor Dergisi yayın hayatına hazırlanıyor.Sportfest komitesinin yeni projesi olan spor dergisi,spora dair yazı yazmak isteyen tüm lise öğrencilerine imkan tanıyor.Aynı zamanda değerli sporcular,antrenörler,spor bilim insanları,spor tarihçileri ile yapılan röportajların da yayınlanacağı dergimize yazılarını ulaştırmak isteyenler, sportfestdergi@gmail.com adresine gönderebilirler.

Okulumuz REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YAŞANTI GRUP ÇALIŞMASI AÇILACAKTIR. Yapılacak çalışma üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizin yaşadıkları çatışma ve beklentilerini, çeşitli güçlük ve kaygılarını ele almak  ve bunlarla baş etme becerileri kazandırma yönünde yeni yaşantılar oluşturmayı hedeflemektedir.

İEL´16 Mezunu Öğrencilerimizin yıllıkları basılıp okulumuza teslim edilmişlerdir. Öğrencilerimiz yıllılarını Müdür Başyardımcısı Metin Kuş´tan temin edilebilirler.