2016 Rio Olimpiyatlarında Taekwando dalında ülkemize BRONZ madalya kazandıran sporcumuz NUR TATAR 5 Ekim Çarşamba Saat 14.00´te okulumzuda olacaktır.

Eyl

İstanbul Lisesi Okul Aile Birliğinden burs alan öğrencilerimizin her eğitim-öğretim yılı başında başvurularını yenilemesi, evraklarını güncellemesi gerekmektedir. Yeni burs başvurusunda bulunacak öğrencilerimizle, bir önceki eğitim-öğretim yılında burs alan öğrencilerimizin aşağıdaki evrakları hazırlayıp burs komisyonu tarafından incelenmek üzere Okul Aile Birliğine teslim etmeleri rica olunur. Son başvuru ve evrak teslim tarihi 6 Ekim Perşembe günüdür.

Eyl

5-9 Eylül tarihleri arasında öğrencilerimizin öğle yemeği kaydı yapılacaktır. Belirtilen tarihler arasında velilerin OKUL AİLE BİRLİĞİ´ne başvurarak ÖĞLE YEMEĞİ kaydı yaptırmaları gerekmektedir.

Ağu

Çapa Fen Lisesi ve Cağaloğlu Anadolu Lisesi pansiyon kayıtları 05-09 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak olup, gerekli evraklar aşağıda belirtilmiştir.

Ağu

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı TEOG sonuçlarına göre okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerin, 12 Ağustos’tan itibaren  okulumuza gelirken aşağıdaki evrakları yanlarında getirmeleri rica olunur.

1. Anne,Baba ve Öğrenci Nüfus cüzdan fotokopileri
  2.  1 Adet Veli Vesikalık Fotoğrafı
  3.  6 Adet Öğrenci Fotoğrafı
  4.  5 Paket A4 Fotokopi kağıdı (Yıl içi etkinliklerde kullanılmak üzere)

Tem

Okulumuz  öğrenci  pansiyonunun  2016  Eylül  ayı  itibariyle  yıkılması  ve  yeniden  yapım sürecine girmesi ile ilgili MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 13/07/2016 tarihli onayı kurumumuza  gönderilmiştir.   Bu  nedenle;   okulumuz   pansiyonuna  yeni   yatılı   öğrenci alınmayacaktır.  Okulumuz  pansiyonunda  barınan  erkek  öğrencilerin  Çapa  Fen  Lisesi pansiyonuna,  kız  öğrencilerin  ise  Cağaloğlu  Anadolu  Lisesi  pansiyonuna  yerleştirilmesi Valilik oluru ile uygun görülmüştür.  Bu  iki  pansiyonda  tamir  ve  tadilat  çalışmalarının  Ağustos  ayı  içinde tamamlanarak  öğrencilerimize hizmet  verecek  hale getirilmesi  planlanmaktadır.  K onu ile ilgili yatılı öğrenci velileriyle ileride belirlenecek olan bir tarihte bilgilendirme toplantısı yapılacaktır

Tem

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında TEOG sonucunda okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrenciler için  PANSİYON KONTENJANI SIFIR(0) olarak belirlendiğinden YATILI OLARAK YENİ ÖĞRENCİ alınmayacaktır.

Öğrencimiz M. Emir Çelebi, 20. Genç Balkan Matematik Olimpiyatı´nda altın madalya almıştır. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Başarısız dersi bulunan ve/veya Ortalamasını yükseltmek isteyen öğrencilerin ORTAK SINAVLARI 9-10 Haziran tarihlerinde yapılacağı için, bu sınavlara başvurmak isteyen öğrenciler veli dilekçelerini ilgili müdür yardımcılarına 7 Haziran Salı mesai bitimine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.